čtvrtek 19. července 2012

Elixir 79

Elixir 79 dělá čest svému jménu. Je to něco úžasného. Jak jsem ho poprvé u své kadeřnice zkusila. Musela jsem ho mít. Doslova jsem se zamilovala a nedovedu si fénování vlasů bez něj představit. Obsahuje bohatou směs přírodních olejů, jako je arganový olej, šáchorový olej a olej z leněného semínka. 

Co vás nejvíce zaujme, když olejíček otevřete, je jeho vůně. Ale nejen to, že krásně voní kombinací vanilky, santalu, ambry, pačuli, pomerančových květů a růžového pepře, ale dodává vlasům neuvěřitelný lesk, hedvábnost, měkkost, výživu a zároveň usnadňuje rozčesávání a chrání vlasy před žehlením. Z vlastní zkušenosti můžu jen potvrdit, jak krásně mojí mamce spravil vlasy poškozené z každodenního žehlení vlasů žehličkou. Které měla tak zničené, že konečky vlasů byli úplně polámané, zkrepacené, …. Po pravidelném používání se jí vlasy krásně uzdravily. To ji natolik přesvědčilo, že ho nejen kvůli úžasné vůni, kterou zbožňuje, pravidelně používá a je s ním moc spokojená i úprava vlasů je jednodušší. Rozdíl, když použijete olejíček, je opravdu znatelný. Vlasy jednoduše vypadají zdravější.  

Olejíček je nejlepší dávat do mokrých vlasů vysušených v ručníku. Protože mokrý vlas je otevřený a lépe vstřebává přípravky. Vlasy by neměli být hodně mokré, aby se olejíček neředil s vodou. Na suché vlasy ho také můžete samozřejmě použít. Krásně se vstřebá, i když ze začátku bude vlas vypadat mastně, nelekněte se toho. Opravdu se vstřebá.






1 komentář:

  1. Ahoj, prosím tě nevíš jestli má tento olejíček ve složení silikony? Přemýšlím nad koupí, ale nikde jsem nenašla celé složení.

    OdpovědětVymazat