pondělí 29. října 2012

Essie

Značku Essie, mám ráda, sice mám jen tři odstíny laků této značky, ale zamilovala jsem si je hned. Lak dlouho vydrží, mají totiž vysokou odolnost proti odlupování díky jedinečnému složení "chip - resistant" , neobsahují formaldehydy či toulen a mají moc hezké odstíny. Já jsem si v poslední době oblíbila pastelové barvy. Mám růžový lak v odstínu 740 French Affair, béžový lak v odstínu 745 Sand Tropez a červený lak v odstínu 656 Forever Young. Jo a taky se krásně odlakovávají. Stačí jeden tah a skoro veškerý lak je odstraněn.



čtvrtek 25. října 2012

YATRA gel pro zvětšení objemu

Další produkt od značky SCREEN. Tentokrát je to gel pro zvětšení objemu. Opět jsem to na poprvé vyzkoušela u mé kadeřnice. A musela jsem si ho koupit. Po vysušení vlasů jsem cítila, jako bych měla od kořínků snad nějakou pěnu. Opravdu byly nadzvednuté a takové plné. A v kombinaci s frizzbuster spray, o kterém jsem psala nedávno se nemusím ráno bát o svůj účes. Krásně drží tvar jako před usínáním. Na rozdíl od pěnových tužidel mi přijde, že mi gel nevysušuje tak moc mé melírované vlásky. I samostatně se samozřejmě můžou používat, ale já je nejradši používám spolu i s olejíčkem na konečky vlasů.



pondělí 22. října 2012

Úlovky z výletu

V Praze jsem nemohla minout Sephoru bez povšimnutí. Měli 30% slevu na laky, tak jsem neodolala.
Došel mi klasicky rudý lak na nehty, tak můj výběr byl jasný. Jen kdyby Essie neměla tolik odstínů červené. Ale nakonec myslím, že jsem zvolila perfektně. Vybrala jsem si odstín 656 Forever Young. I když jsem od jiných značek zvyklá na širší štětečky, tady mi tenčí štěteček vůbec nevadí. Díky jemné konzistenci laku jde po nehtu velice pěkně roztírat.
Pak jsem ještě přikoupila štěteček na oční stíny. Potřebovala jsem nějaký tenčí. A tak jsem vybrala číslo 23 all over shadow small. Dnes ráno měl premiéru a vedl si moc dobře :-)
No a mojí vášní jsou velké naušnice, tak jsem zase alespoň s jedněmi musela přijet dom, koupila jsem je v C&A.



neděle 21. října 2012

Praha

V sobotu jsem si udělala společně s mamkou výlet do Prahy. Nakupování, posedávání po kavárnách a taky moc ráda chodím do divadla. Takže jsme jinak než v divadle nemohly ukončit náš výlet. Tentokrát jsme šly na muzikál Jak udělat kariéru snadno a rychle, který se hrál na Vinohradském divadle. Moc jsem se bavila. 












středa 17. října 2012

VZOREČKY: B.B. Cream, Garnier

Jakoby se na make-up zapomnělo a propagovaly se jen B.B. Creamy. Mně se k rukám dostal vzoreček od Garnieru. A musím hned říci, že mě zklamal. Přijde mi, že je hrozně mastný. Už jen když jsem ho nanášela jsem se dívala po pudru. A během dne jsem se musela přepudrovat. A absolutně nekryje. Měla jsem akné, a musela jsem použít korektor. Některé makeupy to zvládnou i bez korektoru.
Abych jen nekritizovala, tak jediné, co mi vyhovuje je jeho vůně. Ale všechny přípravky Garnier krásně voní. Opravdu jsem čekala něco víc.


úterý 16. října 2012

Bourjois tvářenky

Asi jedny z mých nejoblíbenějších tvářenek. Značka Bourjois dělá moc hezké odstíny. Tvářenka mi vydrží celý den. Uvnitř té malé krabičky je zrcátko i štěteček. To mi přijde moc praktické. Když se cestuje, tak není moc místa a takovéto věci oceňuji.



úterý 9. října 2012

Růžový lak

Mám moc ráda pastelové barvy laků. Koupila jsem si jeden od Avonu v odstínu Pastel Pink. Ale na dovči jsem si koupila průhledný lak s fialovými třpitkami od značky L.A. Colors. Jenom co jsem si na něho vzpomněla, tak jsem si ho představila právě s růžovým podkladem. A výsledek můžet vidět sami.










neděle 7. října 2012

Golf

Včera jsem byla poprvé na golfu. Bylo to úžasné! Vůbec jsem netušila, co od toho mám čekat, bude mě to bavit?? A úplně mě to dostalo :-) Navíc bylo nádherně, sluníčko svítilo celý den a my jsme si to s Hankou v Rožnově pod Radhoštěm krásně užily.













pondělí 1. října 2012

Nemastný odličovač očí MARY KAY


Tak tento zázrak používám něco přes rok a půl, a od té doby mě nikdy neštípaly oči a navíc mi kamarádka řekla, že mám daleko větší řasy, že jsem nikdy takové neměla. Ale i já jsem si toho všimla, jen jsme netušila, že to poznají i ostatní. Protože účinné látky jako je směs bylinek a silikonu, který účinně odstraňuje i voděodolné líčení, napomáhají tomu, že u malého procenta žen je zaznamenáno posílení růstu řas. Já patřím mezi ty šťastlivé J
Sice byste na první pohled řekli, že je to olejíček s odličovačem, ale opak je pravdou. Olejíček zde není vůbec obsažen. Jedná se o speciální složku silikonu a emulgátoru, který účinně odstraňuje běžné líčení. Horní vrstva odstraňuje oční make-up vodou nesmyvatelný a spodní odstraňuje oční make-up vodou smyvatelný. Nezanechává pocit suché pleti. Výhoda je také v tom, že nejste po tomto odličovači mastná a můžete se hned namalovat, aniž by se vám oční stíny, či řasenka rozpíjely. 
A vydrží nesmírně dlouho. Výrobci uvádějí 5 měsíců, a mně vydrží 9 měsíců. Perfektní investice. A to nekecám, mám už druhý a oba 9 měsíců!! A teď otevírám třetí 
Je vhodný pro citlivou pleť. Neparfemovaný. Nemastný. Vhodný pro uživatele kontaktních čoček. Oftalmologicky testovaný.